Η Φιλοσοφία μας

“Καλώς ήλθατε στην πλατφόρμα ακινήτων bidsonbids.net .

Η πλατφόρμα μας έχει δημιουργηθεί για προώθηση ακινήτων από το κτηματομεσιτικό γραφείο που φέρει την εμπορική επωνυμία “MESHITI REAL ESTATE AGENCY”, όπου εγγεγραμμένη και αδειούχα κτηματομεσίτης είμαι η ίδια, Ρίτα Μεσιήτη / (ΑΜ 904 ΑΑ 450).

Η έδρα μας είναι η Λεμεσός και από την πλατφόρμα μας θα προβάλλονται μόνο ακίνητα της επαρχίας Λεμεσού.

Με εμπειρία σε σχέση με τα κτηματομεσιτικά πέραν των 10 ετών, προτεραιότητα μου ήταν πάντοτε η προώθηση ποιοτικών ακινήτων, (ακινήτων δηλαδή ποιοτικής κατασκευής), και η προβολή ξεκάθαρης εικόνας προς τους πελάτες μας, με σεβασμό πάντοτε προς τον αγοραστή, αλλά και προς τον πωλητή.   Η απασχόληση του γραφείου μου περιορίζεται στην επαρχία Λεμεσού, επειδή ακριβώς είναι η επαρχία για την οποία γνωρίζω τις τάσεις της αγοράς και μόνο έτσι θεωρώ ότι θα είμαι σωστή με τους πελάτες του γραφείου μου.

Με επί τόπου επίσκεψη πάντοτε και σε όλα τα ακίνητα που προωθούμε στην Λεμεσό, οι βοηθοί μου και εγώ έχουμε ως αρχή να παρουσιάσουμε με όσο το δυνατό μεγαλύτερη λεπτομέρεια τα φυσικά και τα νομικά χαρακτηριστικά του ακινήτου, διά αποφυγή άσκοπων επισκέψεων στο ακίνητο και διά αποφυγή ταλαιπωρίας του πελάτη μας και του κύριου του ακινήτου.

Η Φιλοσοφία για την δημιουργία της πλατφόρμας μας, ήταν η προβολή ακινήτων με ποσό εκκίνησης, είτε περί την πιο πρόσφατη εκτιμημένη αξία που καθόρισε το κτηματολόγιο, είτε  περί το ποσό που έχει εξασφαλίσει ο κύριος του ακινήτου σύμφωνα με πρόσφατη εκτίμηση  στην οποία έχει  προβεί ο ίδιος, δίδοντας παράλληλα σε μόνο πραγματικά ενδιαφερόμενους αγοραστές την ευκαιρία να εκφράσουν τον ενδιαφέρον τους διά μέσου της πλατφόρμας μας, εύκολα και γρήγορα.   Η επίσκεψη στο ακίνητο θα είναι προαιρετική.

Επιπλέον, η πλατφόρμα μας θα προωθεί μόνο ακίνητα που θα διαθέτουν τίτλο ιδιοκτησίας ή τουλάχιστον το πιστοποιητικό τελικής έγκρισης ή και μόνο ακίνητα από εργοληπτικές εταιρείες τις οποίες γνωρίζουμε για χρόνια και εγγυώνται ποιοτική κατασκευή ταυτόχρονα με την έκδοση του τίτλου ιδιοκτησίας, (πάντοτε μόνο σε περίπτωση που το ακίνητο θα διαθέτει άδεια οικοδομής).

Η πληρωμή των κτηματομεσιτικών μας υπηρεσιών διατηρείται σε χαμηλά επίπεδα, ενώ μικρή συμμετοχή στην πληρωμή των υπηρεσιών μας θα έχει και ο προσφοροδότης, (μόλις καταστεί νικητής από το σύστημα, είτε ενδιαφέρεται ο ίδιος για την αγορά είτε εκτελεί καθήκοντα αντιπροσώπου).

Ο σκοπός μας ήταν να διατηρηθεί χαμηλή η τιμή που θα προσφέρεται το προϊόν στην αγορά σε σχέση με παρόμοια ακίνητα που θα πωλούνται με την κανονική μέθοδο.

Η χρέωση συμμετοχής στην διαδικασία των προσφορών, για την εγγραφή του ενδιαφερόμενου ως συνδρομητής, για κάθε ενδιαφερόμενο που θα ήθελε να υποβάλει μία ή περισσότερες προσφορές για ένα ή και για όλα τα ακίνητα που θα προβάλλει η πλατφόρμα μας, είναι επίσης ένα μικρό συμβολικό ποσό που θα έχει διάρκεια για 6 μήνες για να προβαίνουν σε προσφορά μόνο οι ενδιαφερόμενοι.

Προσπαθήσαμε να  δημιουργήσουμε μία γρήγορη και ασφαλή διαδικασία για κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να αγοράσει ακίνητο περί την εκτιμημένη αξία του και χωρίς κρυφές χρεώσεις εκ μέρους μας.

Προτείνουμε την προώθηση του ακινήτου σας, διά μέσου της πλατφόρμας μας, ενώ οι επισκέψεις στο ακίνητο σας θα γίνονται σε ημερομηνίες προκαθορισμένες (συνολικά μόνο 3) , για αποφυγή ταλαιπωρίας σας από άσκοπες και συνεχόμενες επισκέψεις.

Οι επισκέψεις θα επιτρέπονται μόνο σε πραγματικά ενδιαφερόμενους οι οποίοι καταγράφηκαν στο σύστημα ως συνδρομητές ή διά μέσου της εγγραφής του συνδρομητή ως ενδιαφερόμενοι αγοραστές και το ακίνητο θα προβληθεί από την πλατφόρμα μας  μόνον με αποκλειστική ανάθεση που  θα έχει μικρή διάρκεια για να νιώθει ασφάλεια ο ιδιοκτήτης.

Να θυμάστε πάντα είστε ιδιοκτήτης? Ή είστε αγοραστής? για να πετύχει μία κτηματική συναλλαγή, θα πρέπει και τα δύο μέρη να είναι ικανοποιημένα. Εμείς προσπαθούμε πάντα να πετύχουμε αυτό !!

Σημείωση: Λεπτομέρειες που αφορούν τον συνδρομητή /προσφοροδότη / ενδιαφερόμενο αγοραστή καθώς και διάρκεια ανάθεσης, αναγράφονται στα άρθρα ‘Συνδρομητής – Δικαιώματα και Υποχρεώσεις’ καθώς και στο άρθρο ‘Ενδιαφέρει Ιδιοκτήτες Ακινήτων’.

Print Friendly, PDF & Email

Our Website is still Under Construction