Οδηγίες Χρήσης Για Κάθε Ενδιαφερόμενο

Οδηγίες Χρήσης Για Κάθε Ενδιαφερόμενο

Καλώς ήλθατε στο BidsOnBids!

Παρακαλούμε, βρείτε παρακάτω μια γενική καθοδήγηση σχετικά με τον τρόπο χρήσης του ιστότοπου μας για να συμμετέχετε στην διαδικασία προσφορών και να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας για αγορά ακινήτου:

1

Βρείτε ένα ακίνητο που σας αρέσει.

Περιηγηθείτε στις λίστες του ιστότοπου και βρείτε όλα τα ακίνητα που σας ενδιαφέρουν.

2

Εγγραφείτε στον ιστότοπο ως συνδρομητής για να σας επιτραπεί να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλα τα ακίνητα που διαφημίζονται (όπως τοποθεσία, ελάχιστο αποδεκτό ποσό κράτησης, σύνδεσμο με βίντεο του ακινήτου, ημερομηνίες και ώρες επίσκεψης) μέχρι την λήξη της συνδρομής σας και για να έχετε τη δυνατότητα να δώσετε την προσφορά σας

 • Το ποσό πληρωμής της συνδρομής είναι 100,00 € πλέον ΦΠΑ, (Ευρώ Εκατό Δέκα-εννέα) , πληρωτέο μέσω PayPal ή πιστωτικής κάρτας και η πληρωμή σας θα  έχει συνολική διάρκεια 6 μήνες συνεχόμενους. Εντός της περιόδου των 6 μηνών θα μπορείτε να υποβάλετε προσφορά σε όσα ακίνητα επιθυμείτε.
 • Απαιτείται δηλαδή να εγγραφείτε ως συνδρομητής, για να μπορείτε να προχωρήστε στα επόμενα βήματα.
 • Διαβάστε τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που αφορούν τον συνδρομητή.
 • Απαιτείται αποδοχή των Όρων και Προϋποθέσεων για να προχωρήστε.
 • Στο άρθρο Όροι και Προϋποθέσεις αναφέρονται και οι χρεώσεις των κτηματομεσιτικών μας υπηρεσιών που αφορούν τον νικητή της διαδικασίας προσφορών (και μόνον).

3

Υποβάλετε την προσφορά σας για το ακίνητο πριν από το τέλος της περιόδου υποβολής προσφορών, πριν ή και μετά την επίσκεψη σας στο ακίνητο (εντός της περιόδου που τρέχει η περίοδος προσφοράς).

 • Οι περίοδοι έναρξης και λήξης θα εμφανίζονται στις πληροφορίες του ακινήτου.
 • Οι προσφορές μπορούν να υποβληθούν με σταθερή αύξηση από την αρχική τιμή ζήτησης. Δεν γίνεται αποδεκτή η τιμή προβολής του ακινήτου για αγορά (γιατί αυτή είναι η εκτιμημένη αξία του ακινήτου), αλλά και δεν θα είναι έγκυρο ένα ποσό υποβολής προσφοράς κατώτερο από την ελάχιστη αποδεκτή τιμή που αναφέρεται για το κάθε ακίνητο ότι είναι αποδεκτό από τον ιδιοκτήτη.  Το ποσό της σταθερής αύξησης στις προσφορές σας θα αναφέρεται στην περιγραφή κάθε ακινήτου, για καθοδήγηση σας.

4

Σε περίπτωση που είστε ο νικητής / κατακυρωτής , πρέπει να επικοινωνήσετε με το γραφείο μας (εντός 5 τουλάχιστον εργάσιμων ημερών) για να διευθετηθεί η κράτηση του ακινήτου. Επιπλέον, είστε υπόλογος σε πληρωμή € 1000.00 πλέον φπα (Ευρώ 1190.00) ως πληρωμή των κτηματομεσιτικών μας υπηρεσιών από τον συνδρομητή/νικητή, είτε αγοράσετε τελικά το ακίνητο είτε όχι. Το ποσό αυτό θα πρέπει να πληρωθεί εντός 2 εργάσιμων ημερών αφότου λάβετε ηλεκτρονικό μήνυμα από το σύστημα ως νικητής / κατακυρωτής (κατά συνέπεια θα πρέπει να αποδείξετε ότι έχετε ολοκληρώσει την πληρωμή προς το γραφείο μας, προτού ζητήσετε διευθέτηση της συμφωνίας κράτησης). Θα έχετε την ευκαιρία να ελέγξετε ξανά τα φυσικά και νομικά χαρακτηριστικά του ακινήτου πριν την υπογραφή συμφωνίας κράτησης του ακινήτου. Το ποσό πληρωμής κράτησης κάθε ακινήτου θα ανέρχεται στις €10,000.00 (Δέκα Χιλιάδες Ευρώ).

 • Θα σας δοθούν 7 συνολικά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία πληρωμής της κράτησης, για να υπογράψετε την συμφωνία πώλησης, ενώ το ποσό της προκαταβολής θα αναγράφεται επίσης στην περιγραφή του ακινήτου.  Το κτηματομεσιτικό γραφείο μπορεί να σας προτείνει δικηγορικό γραφείο για την διαδικασία κράτησης του ακινήτου καθώς και για την ετοιμασία του πωλητηρίου.  (τα δικηγορικά έξοδα θα πληρώνονται από τον αγοραστή και τον πωλητή εξίσου σε περίπτωση που επιθυμούν να αναθέσουν στο ίδιο δικηγορικό γραφείο την ετοιμασία του πωλητηρίου).
 • Παρακαλώ διαβάστε το άρθρο ‘όροι και προϋποθέσεις’ πριν την υποβολή προσφοράς.
 • Σε περίπτωση που υπάρχουν 2-3 ενδιαφερόμενα μέλη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας υποβολής προσφορών, η προθεσμία θα παραταθεί για άλλα 5 λεπτά αυτόματα από το σύστημα.

5

Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας υποβολής προσφορών, για ενημέρωση, όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα λαμβάνουν ειδοποιήσεις από το σύστημα για τυχόν αλλαγές στις προσφορές

6

Ενώ είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να έχετε πρόσβαση στις ακόλουθες πληροφορίες:

 • Ο λογαριασμός μου: εμφανίζει τα στοιχεία του λογαριασμού σας.
 • Οι προσφορές μου: εμφανίζει τη λίστα με τις τρέχουσες και τις προηγούμενες προσφορές σας.
 • Οι συνδρομές μου: εμφανίζει τη λίστα των συνδρομών και των τιμολογίων σας.

Print Friendly, PDF & Email

Our Website is still Under Construction